8 Μαΐ 2016

Τ.Ε. ΚΚΕ Σάμου: Εκεί που μας χρωστάγαν, μας πήραν και το βόδι… Σχόλιο με αφορμή την κοινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ – Βουλευτή για την ΕΟΣΣ

Σχόλιο με αφορμή την κοινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ - Βουλευτή για την ΕΟΣΣ
 
Εκεί που μας χρωστάγαν, μας πήραν και το βόδι…

…λέει ο λαός μας και, πράγματι, η ανακοίνωση της Ν.Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή για την ΕΟΣΣ και την άρση της αναγκαστικότητας μας κάνει να αναρωτιώμαστε αν μας κάνουν… πλάκα. Πάει πολύ τη στιγμή που η κυβέρνησή τους σφάζει το λαό και δίνει απανωτά χτυπήματα και στους αγρότες και με την άρση της αναγκαστικότητας και με το ασφαλιστικό – φορολογικό που ετοιμάζει, να παριστάνουν οι τοπικοί της εκπρόσωποι τις «μωρές παρθένες» και να έχουν το θράσος να λένε οτι ψηφίζουν κι εφαρμόζουν όλα αυτά γιατί έτσι τον υπερασπίζονται… Λίγη τσίπα δε βλάφτει.

Ο λαός χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη σε όσους του χρυσώνουν το χάπι ή τον κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα, να πάρει ο ίδιος την τύχη του στα χέρια του και να δείξει την τεράστια δύναμη που έχει όταν παλεύει συλλογικά και οργανωμένα για τα δικά του και μόνο συμφέροντα. Έτσι πρέπει να τιμήσει και την πρωτομαγιάτικη απεργία στις 8 Μάη.

www.ikariaki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου