27 Απρ 2014

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την περιφερειακή ενότητα Σάμου (ΦΩΤΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Σάββατο 26/4/2014 πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ, στο ξενοδοχείο “samos” η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών Συμβούλων για την περιφερειακή ενότητα Σάμου με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.





ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ

Αντώνης Δράκος: Ηλεκτρολόγος, πρώην εργαζόμενος στη ΔΕΗ. Σήμερα είναι μέλος του γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων Σάμου. Είχε διατελέσει  πρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αμπαζή Ευαγγελία: Ψυχολόγος, εργαζόμενη στο Κέντρο πρόληψης Φάρος, μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης για την Υγεία της Λαϊκής Επιτροπής Πόλης Σάμου
Βρυνιώτη Βασιλική: Οικονομολόγος, ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου.
Γιαννικάκης Στέλιος: Αγρότης, απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της ΠΑΣΥ. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου με την Αγροτική Αναγέννηση. Μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Πόλης Σάμου
Γκέβρου Μαρία: Φοιτήτρια, εργαζόμενη στον επισιτισμό. Πρόεδρος της Ομάδας γυναικών Καρλοβάσου της  ΟΓΕ
Βαλεοντή - Δεμερτζή Αγγελική: Πρόεδρος Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου, Πρόεδρος Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "ΟΜΟΝΟΙΑ", Αντιπρόεδρος Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου "Ο ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ". Είχε εκλεγεί Δημοτική  Σύμβουλος Δήμου Βαθέως και κοινοτική σύμβουλος Παγώνδα.
Καρβούνης Νικόλαος: Μουσικός και πρώην Τεχνικός του ΟΤΕ. Μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Σάμου. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου.
Νεοφώτιστος Μανώλης: ιδιωτικός υπάλληλος. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου
Πανούσος Χρήστος: Καθηγητής πληροφορικής.  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Μέλος της λαϊκής επιτροπής Καρλοβάσου
Φιλιππής Οδυσσέας: Ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικό γραφείο. Είχε διατελέσει μέλος της Διοίκησης του ΕΚΣ και μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου.
Φιλιππής Σταμάτης: εργαζόμενος στο Γενικό νοσοκομείο Σάμου. Περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.
Χατζηλαγός Τιμολέων: Κεραμίστας. Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Πυθαγορείου. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σάμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σάμος 27- 4 - 2014




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου